Luisteren naar uw wensen
en hier adequaat op inspelen

Ons netwerk is onze kracht. Wij koesteren onze relaties, waardoor wij vele ingangen hebben. Met een directe benadering en korte lijnen gaan wij recht op ons doel af.

Uitzendbureau & Ambitie

Werk en/of een baan geeft een actieve rol in de maatschappij en bevordert de ontwikkeling. Het is onze passie om te streven naar een win-win situatie voor mensen en bedrijven. Om samen met een bedrijf de juiste medewerker te vinden, passend binnen het bedrijf. Of andersom, de juiste baan te vinden bij een kandidaat.

Orions Uitzendkrachten

Orions Uitzendkrachten is in 2005 opgestart door mevrouw V.F. Bogdanova en richt zich voornamelijk op Zeeland.

Wij werken efficiënt en eenvoudig. Dat bespaart kosten. Wij kennen de regio, de mensen, de omgangsvormen en brengen vraag en aanbod van (tijdelijk) personeel direct samen. Wij zijn zakelijk, snel, betrokken, toegankelijk en concreet. Geen mooie verhalen maar wel duidelijke.

Wat kunnen wij u bieden

Orions is een uitzendbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch en vakbekwaam personeel op de arbeidsmarkt. Hierbij staan uw wensen en onze kwaliteit en flexibiliteit centraal. Vanuit het persoonlijke contact brengen wij uw wensen in kaart en vertalen deze naar de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring van onze medewerkers.

Waarom Orions uitzendkrachten?

Orions Uitzendkrachten is dynamisch, ondernemend en professioneel. Tegelijkertijd staan we bekend als betrouwbaar en solide. We blijven groeien, doordat we gekwalificeerd personeel leveren en doorgaan waar anderen stoppen.

U heeft direct met de directie te maken dus we denken mee met de klant en kijken daarbij naar mogelijkheden, niet naar beperkingen. We staan 24/7 voor u klaar en investeren in onze uitzendkrachten, onze klanten en in onze eigen organisatie. Het personeel wat wij leveren zijn vakkundige mensen die zijn voorzien van het benodigde gereedschap en de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen om de klus te klaren.

Orions Uitzendkrachten staat voor vakmanschap. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van vakkundig personeel in de branches waar u zich in bevindt. Als klant heeft u altijd contact met de eindverantwoordelijke die weet waar het in deze branches om gaat. U krijgt een gesprekspartner op niveau, die door zijn branchekennis goed en snel de juiste match maakt, kansen ziet om uitzendkrachten gericht uit te zenden en die snel en adequaat reageert op nieuwe ontwikkelingen.

We zijn trots op onze uitzendkrachten en klanten en we zien natuurlijk graag dat zij ook trots zijn op ons. We stellen daarom hoge eisen aan onszelf en aan onze uitzendkrachten. Betrokkenheid is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Betrokkenheid bij de klant, de uitzendkrachten, de projecten en de maatschappij. Als klant merkt u dit doordat uw vaste contactpersoon u kent en weet wat u belangrijk vindt. U kunt rekenen op een luisteren oor, veel persoonlijke aandacht en een ongekende drive om uw verwachtingen waar te maken. Orions gaat voor langdurige relaties : met klanten, met leveranciers, met ons eigen personeel en met uitzendkrachten.

Als u zaken doet met Orions Uitzendkrachten heeft u altijd een professioneel team aan gemotiveerde medewerkers achter u staan. Door de korte lijnen die wij met onze klanten en uitzendkrachten hebben, kunnen wij u altijd snel en adequaat van dienst zijn. Door middel van onze database, kunnen wij te allen tijde de juiste vakman of -vrouw op de juiste plek krijgen.Daarnaast houden wij van duidelijke afspraken waardoor u nooit voor verassingen komt te staan.

Wij verdiepen ons graag in uw organisatie en uw projecten. Dit betekent dat wij graag komen kijken naar de werkzaamheden op de projecten en uw organisatie beter leren kennen. Daarnaast zijn wij ons bewust van de administratieve handelingen die veel tijd in beslag kunnen nemen. Voor aanvang van de werkzaamheden houden wij van duidelijke afspraken om misverstanden te voorkomen. Dit is één van de redenen waarom wij werken met een all-in uurtarief wat leidt tot een overzichtelijke factuur.

Bent u op zoek naar personeel in de horeca en recreatie sector?
Bekijk de website van Allround Horeca Group B.V.
Wij hebben direct inzetbaar personeel beschikbaar!

Waarom je met ons moet samenwerken

Onze werkwijze houden wij graag zo eenvoudig mogelijk. Allereerst komen wij op gesprek om kennis te maken en samen te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.
Onze Missie

Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot voortdurend veranderende marktomstandigheden. Dat vraagt wendbaarheid en aanpassingsvermogen van organisaties. Dat betekent flexibel kunnen zijn als het gaat om de effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

Orions creëert waarde door kandidaten aan passend werk te helpen, en voor opdrachtgevers medewerkers te vinden die bijdragen aan de ontwikkeling van hun organisatie. Het is onze ambitie een aantrekkelijke werkgever te zijn, de beste mensen aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Mensen, die op hun beurt onze opdrachtgevers van de beste service voorzien.

Orions creëert efficiënte en effectieve arbeidsrelaties, door kennis over onze klanten en mee te denken over hun totale HR stuk. We komen met originele en duurzame oplossingen, die klanten en medewerkers vooruit helpen.

Onze Visie

Orions helpt inleners en uitzendkrachten vooruit door waardevolle arbeidsrelaties te realiseren. Relaties tussen inlenende organisaties, uitzendkrachten én franchisenemers. Iedere inlener en uitzendkracht is anders, iedere inlener en uitzendkracht heeft een andere behoefte. Door de juiste vragen te stellen komen we tot de kern van de behoefte. Zo voegen we waarde toe aan onze inleners en uitzendkrachten.

Flexibiliteit voor onze inleners en zekerheid voor onze uitzendkrachten. Ze vormen samen het solide fundament voor een waardevolle arbeidsrelatie. Orions streeft er naar alle betrokken partijen vooruit te helpen.

Interesse? We willen graag met u samenwerken!

Heeft u vragen wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Aarzel niet een neem direct contact met ons op.