Schoonmaakwerk

Schoonmaakwerk

Een schone werk- of woonomgeving leidt tot een beter werk- of woonklimaat en een goede indruk bij uw klanten, medewerkers of bewoners.

Orions Uitzendkrachten in Middelburg werkt onder andere in opdracht van bedrijven (midden- en kleinbedrijf) en VvE’s (verenigingen van eigenaren) in de regio’s Walcheren en Noord-Beveland die vakantiehuizen, kantoor- en algemene ruimtes zoals trappen hallen periodiek of incidenteel schoon willen laten maken. Daarnaast verzorgen onze schoonmaak(st)ers in opdracht van bouwbedrijven/eigenaren een grote schoonmaak van nieuwbouw of na een verbouwing. Ook zijn onze schoonmakers actief voor organisaties zoals verenigingen en verzorgingsinstellingen.

Door te werken met vaste schoonmakers zorgt Orions Uitzendkrachten ervoor dat uw pand pico bello in orde is, zowel van binnen als buiten. Uw pand is immers uw visitekaartje.

Reguliere of incidentele schoonmaak

De schoonmaak(st)ers van Orions werken op dagelijkse of wekelijkse basis. Met u bespreken we de uit te voeren werkzaamheden en wordt de situatie geïnventariseerd. Vervolgens ontvangt u een overzichtelijke, vrijblijvende offerte.

Aan elke opdrachtgever wordt een vaste schoonmaker toegewezen die volgens een nader over een te komen werkschema werkt. Het contract is meestal gebaseerd op een vaste maandprijs.

Ook voor eenmalige klussen in de regio’s Walcheren – Noord-Beveland bent u bij Orions Uitzendkrachten aan het juiste adres.

Schoonmaakonderhoud? Neem contact op

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Walcheren en omgeving dat met u mee denkt en adviseert? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Neem direct contact met ons op!

Als u interesse heeft in horeca personeel kunt u hier terecht voor verdere informatie.
Allround Horeca Group B.V. is gespecialiseerd in het werven en uitzenden van personeel in de horecabranche.