Tuinbouw

Tuinbouw

Arbeidsproductiviteit bepaalt of een productiemedewerker overleeft in de (glas)tuinbouw. Met die gedachte in het achterhoofd selecteert Orions Uitzendkrachten voor u alleen de toppers onder de flexwerkers.
Als ondernemer in de tuinbouw weet u dat de productie in uw kas een race tegen de klok is. Omdat alles draait om arbeidsproductiviteit, kostenbeheersing en bedrijfsrendement kunt u zich geen personele miskleunen veroorloven. Immers: onrendabele arbeidsuren beïnvloeden uw bedrijfsresultaat negatief.

Daarom maakt Orions Uitzendkrachten serieus werk van de selectie van gemotiveerde tuinbouwmedewerkers die in staat zijn om goede productiecijfers te draaien. Of we nu praten over aardbeien-, tomaten- en komkommerplukkers of over medewerkers in de potplanten- of snijbloementeelt. Over toppendraaiers, dievendraaiers of bladsnijders. Ons personeel gaat gemotiveerd in uw kas of kwekerij aan de slag en zet zich maximaal voor uw tuindersbedrijf in. Verder vinden we het belangrijk dat we prettige persoonlijkheden sturen die fris en fruitig in uw bedrijf aan de slag gaan. Een goede werksfeer is immers van positieve invloed op de productiviteit.

Bij het selecteren van onze medewerkers hechten we eraan dat kandidaten beschikken over de juiste werkhouding. De bedrijfscultuur van AB Midden Nederland wordt namelijk gekenmerkt door een nuchtere aanpak mentaliteit. Die zien we ook graag terug in ons personeel. Onze relatiebeheerders zijn uit hetzelfde hout gesneden. Ze denken proactief mee met uw teelt- en oogstseizoen, personeelsplanning en behoefte aan tijdelijk personeel. Klant is koning, afspraak is afspraak, niet zeuren maar poetsen. Clichés? Voor ons zijn het de waarden die nu eenmaal horen bij fatsoenlijk zakendoen.

Meer weten?

Neem direct contact met ons op!